Welkom op Metiso Blogs

Metiso Blogs is een gezellig bloggers-platform waar elke dierenliefhebber welkom is. Iedereen kan zich gratis registreren en verhalen schrijven over zijn favoriete viervoeter!

Blogger van de Maand

Elke blogger kan extra prijzen winnen door mee te doen met Blogger van de Maand! Andere bloggers en gebruikers kunnen hier op je stemmen.

Metiso blogs vraag en antwoord

Loop je ergens vast, weet je niet hoe iets werkt of heb je een andere vraag? Lees hier onze FAQ zodat je weer verder kan!

Nieuwste Blogs

IMG_7878

Drukke dag

Oh wat ben ik moe, deze voormiddag constant binnen, buiten gespeeld, gesnuffeld,…

Onze Sponsor – Metiso.nl

 

De Luola Cave is een ontspannings-oase die niets te wensen overlaat! Luola is niet alleen mooi en comfortabel, het is gemaakt van twee verschillende functionele materialen. Terwijl de buitenstof zorgt voor een luxe en moderne uitstraling, vormt de fleece binnenstof een bijzonder hoge knuffelfactor en maximaal comfort. Elke Viervoeter wil hier luieren en ontspannen!

Word lid van het Metiso Network

Metiso is een open netwerk waar alle dierenliefhebbers hun verhalen kwijt kunnen. Registratie is gratis en als lid verzamel je korting tijdens het bloggen, lezen of reageren.

Verdien Metiso Munten

Met Metiso Munten kunt u zoveel korting sparen als u maar wilt. Voor alles dat u doet op één van onze websites krijgt u munten, en deze zijn direct inwisselbaar voor korting. Om de munten te gebruiken kunt u bij de afrekenpagina invoeren hoeveel munten u in wil wisselen en dan wordt de korting direct voor u berekend!

Metiso Blogs Partners

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!