Afscheid

4 Reacties

Zal morgen een moeilijke en trieste dag worden. Morgen komt de dierenarts om onze Darco(11jaar) en onze Lucy(7jaar) te laten inslapen.Darco heeft gezwellen waar niets aan te doen is(weten we al een jaar), dementeerd en nu ook nog vocht rond longen en hart, er is ook iets mis met de nieren en is fel vermagerd hoewel hij goed eet. Lucy heeft ook gezwellen, die niet weg genomen kunnen worden. Die 2 aan haar neus zitten tot onder haar neus, ze heeft er 1 op buik, 2 op ribben, 1 op haar bil en een aan haar keel. De laatste tijd slaapt ze heel veel, af en toe nog eens een uurtje wakker, dan speelt ze wel even, maar is dan uitgeput. Hoewel we er enorm gaan van afzien, weten we dat dat de beste oplossing is voor hen. We hebben altijd gezegd; ze mogen niet afzien en zoals het nu is hebben ze ook geen fijn hondenleven meer.

 

 

 

 

 

 

Aanbevelen0aanbevelingenGepubliceerd inHonden
Kies Je Reactie!
 • Och wat sneu, twee honden tegelijkertijd is wel heel erg zwaar. :(
  Wat een moeilijke beslissing, maar echte liefde is ook laten gaan natuurlijk..
  We mogen ze niet laten lijden :( .
  Heel veel sterkte de komende tijd, het zal niet makkelijk zijn.

 • Sterkte vandaag Greet, ik hoop dat alles rustig verloopt.
  Ze hebben een prachtig leven gehad bij jou, bij een fantastisch baasje die de moed heeft om te besluiten wanneer het genoeg is.

 • Dank jullie wel, was een moeilijke beslissing, liefst van al zouden we ze voor altijd bij ons willen houden, maar das niet eerlijk tegenover hen. En ja allebei op een dag, met een dag of een week later, het verdriet blijft hetzelfde

Laat een reactie achter
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!