Zal morgen een moeilijke en trieste dag worden. Morgen komt de dierenarts om onze Darco(11jaar) en onze Lucy(7jaar) te laten inslapen.Darco heeft gezwellen waar niets aan te doen is(weten we al een jaar), dementeerd en nu ook nog vocht rond longen en hart, er is ook iets mis met de nieren en is fel vermagerd hoewel hij goed eet. Lucy heeft ook gezwellen, die niet weg genomen kunnen worden. Die 2 aan haar neus zitten tot onder haar neus, ze heeft er 1 op buik, 2 op ribben, 1 op haar bil en een aan haar keel. De laatste tijd slaapt ze heel veel, af en toe nog eens een uurtje wakker, dan speelt ze wel even, maar is dan uitgeput. Hoewel we er enorm gaan van afzien, weten we dat dat de beste oplossing is voor hen. We hebben altijd gezegd; ze mogen niet afzien en zoals het nu is hebben ze ook geen fijn hondenleven meer.

Gepubliceerd in
4 reacties
 1. MetisoT 6 maanden ago

  Och wat sneu, twee honden tegelijkertijd is wel heel erg zwaar. šŸ™
  Wat een moeilijke beslissing, maar echte liefde is ook laten gaan natuurlijk..
  We mogen ze niet laten lijden šŸ™ .
  Heel veel sterkte de komende tijd, het zal niet makkelijk zijn.

 2. MetisoA 6 maanden ago

  Sterkte vandaag Greet, ik hoop dat alles rustig verloopt.
  Ze hebben een prachtig leven gehad bij jou, bij een fantastisch baasje die de moed heeft om te besluiten wanneer het genoeg is.

 3. luna en canica 6 maanden ago

  Jeetje 2 te gelijk een eerlijk maar moeilijk besluit
  Heel heel heel veel sterkte

 4. Auteur
  greet 6 maanden ago

  Dank jullie wel, was een moeilijke beslissing, liefst van al zouden we ze voor altijd bij ons willen houden, maar das niet eerlijk tegenover hen. En ja allebei op een dag, met een dag of een week later, het verdriet blijft hetzelfde

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account