Mijn vriendje Andy en ik zijn gek op auto’s. Heerlijk vinden we het als we met onze baasjes mee mogen. Alleen heeft Andy het in het verleden wel erg bont gemaakt. Hij sprong altijd in de auto als er een deur open stond. Als er een auto van iemand op de oprit stond en hij had de mogelijkheid, dan sprong hij ook in de auto. Soms kende hij die persoon niet eens. Hij wilde zo graag in de auto. Niet dat hij bij onze baasjes weg wilde…nee, we zijn erg blij met onze baasjes…

Andy is zo gek met auto’s dat als de achterklep van de kofferbak open wordt gedaan, hij er in springt. Zo ook met de achterdeuren of voordeuren…dan zoekt hij naar een lekker plekje waar hij kan zitten. Dus, toen baasje een keer de motorkap omhoog deed, sprong Andy op de motorkap. Hij was toen wel verbaasd dat daar geen lekker plekje was waar hij heerlijk kon gaan liggen.

Gelukkig was de motor niet warm en letten de baasjes altijd goed op dat ons niets overkomt. Andy snapt nu ondertussen wel dat als de motorkap omhoog gaat hij niet in de auto komt waar hij lekker kan gaan liggen.

In mijn blog heb ik vandaag over nog een herinnering geschreven wat mij is overkomen. Ben je nieuwsgierig ga dan snel naar tobyblind.blogspot.com.

Gepubliceerd in
2 reacties
  1. MetisoA 8 maanden ago

    Whaha ik moest wel lachen om de actie van Andy 😀 .
    Wat een teleurstelling zal dat geweest zijn.

    Hele leuke foto!

  2. Daisy, Benthe en Luna 8 maanden ago

    Wat sta je daar netjes. Baasje kan in ieder geval zo niet wegrijden en jouw niet vergeten

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account