We gingen weer een keer lopen met Inifix en haar bazinnetje. Inifix en Andy lopen altijd erg snel. Ook de bazinnetjes lopen snel…maar als het warm is dan loop ik langzaam. Eigenlijk loop ik altijd langzaam, maar met de warmte nog langzamer. 

De bazinnetjes hadden weer wat bedacht om te zorgen dat ik wat sneller ging. Ik moest ergens zitten, waar ik de wind door mijn haren voelde. Ik hoefde niets te doen…ik ging vooruit. Ik zat niet heel comfortabel en ik wilde toch ook nog even snuffelen. Het teefje van 3 straten verderop had ook geplast…dat rook ik…dus daar wilde ik een plasje doen. 

Dus, uiteindelijk ging ik weer zelf lopen…lekker langzaam. Tja, ik ben hartstikke stekeblind en heb gewoon wat meer tijd nodig. 

Op de foto zie je hoe en waar ik zat…ik weet het zelf nog niet zo goed…ik werd ondertussen wel geaaid…dat was fijn. 

Gepubliceerd in
3 reacties
  1. Daisy, Benthe en Luna 8 maanden ago

    Je kon zo in ieder geval wel lekker mee.

  2. greet 8 maanden ago

    Lief van je baasjes , zo kan je lekker mee en als je moe word rijden ze je gewoon rond

  3. MetisoA 8 maanden ago

    Heerlijk zo met de baas meerijden zonder moe te worden šŸ™‚ .

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account