Ik Daisy ben door mijn baasje opgehaald toen ik 8 weekjes oud was. De eerste 4 weekjes moest ik mee met haar paps en mams omdat mijn baasje in de trimsalon werkte in een hondenpension. Ik kon niet mee vanwege de inentingen.

Mijn baasje miste mij heel erg en zag me alleen in het weekend.

Ze kwam er achter dat ik wel heel erg extreem bang was voor andere honden. Zo erg zelfs dat ik zo hard gilde alsof het leek dat ik werd vermoord ook al was de hond nog op afstand. Daarom zijn we op puppy cursus gegaan toen ik 12 weken oud was. 

Samen met de goede begeleiding van de hondenschool ben ik uit eindelijk over mijn angst heen gegroeid. Maar baasje ging toch met mij door. Na 2 jaar lessen vond ze het welletjes geweest. Ze had geen behoefte aan om weer een winter buiten in de kou te staan. Ze zei Daisy je gaat toch je gevorderde diploma niet halen want je kan nog steeds niet volgen. Nou ja als dit het enige is wat ik niet kon vond het baasje het niet erg.

Gepubliceerd in
2 reacties
  1. luna en canica 9 maanden ago

    Wat fijn dat t nu zo goed gaat 😍😍😍😍

  2. MetisoA 9 maanden ago

    Ooh wat een leuke foto, zo’n mooierd.
    Emma ziet ook de zin niet van volgen hoor, dat geeft helemaal niks 😛

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account