Het is vijf uur. Dat weet ik, niet omdat ik zojuist op de klok gekeken heb of omdat er een wekker ging, maar omdat er twee haarballen naast me staan te miauwen. Met hun biologische klok niets mis in ieder geval.

Het eten geven is altijd een beetje een spektakel, omdat de vier katten allemaal wat anders krijgen. Faloesy, de witte poes met de zwarte koeienvlekken heeft een allergie, dus zij krijgt vers vlees zonder granen en zonder geur- kleur- en smaakstoffen (Lees hier Faloesy haar verhaal). Hagrid, de kater van bijna 16, krijgt speciaal voer tegen blaasgruis, omdat hij nogal gauw last krijgt met plassen wanneer hij ander voer eet. Plumeau, de dikke langharige poes, krijgt voer dat laag in calorieƫn is. Tot slot onze Simba, hij krijgt normale brokjes.

drie van de vier šŸ™‚

Wat een gedoe, 4 katten. Hoewel ze allemaal een moord doen voor Faloesy haar bakje vers vlees, krijgen ze dus allemaal wat anders. In principe zouden de andere drie het ook goed doen op het puur natuur voer, maar hier komt een ander probleem op, wat voor ons lastig is: Het is enorm duurā€¦ We kunnen geen 4 katten voeden met die dure worsten, dus zit Simba maar op de goedkope brokjesā€¦ Sorry Simmie, op je verjaardag en op dierendag krijg je wel vlees hoor!

Gepubliceerd in
1 reactie
  1. MetisoA 10 maanden ago

    Wat een gedoe, zo met 4 katten die allemaal ander voer nodig hebben šŸ˜› .
    Het ziet er wel heel gezellig uit zo in de tuin met zijn allen.

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account