Hoi allemaal! Ik ben Evert van het instagram account @evert_the.grey. Ik vind het super leuk om al mijn avonturen op instagram te delen maar een eigen blog leek mij ook super gaaf! Nu wat informatie over mij: ik ben een lieve pony ruin van bijna 7 jaar oud. Ik sta ingeschreven bij het appaloosa stamboek maar mijn ras is eigenlijk onbekend. Mijn leaser denkt dat ik eerder een NRPS ben. Ik sta sinds 20 maart op Stal Royaal in Donderen en wordt daar geleased door een heel lief meisje genaamd Dominique. Ik vind haar zo leuk dat ik al ga hinniken als ze aan komt lopen. Verder ben ik gek op eten en met rijden doe ik altijd super hard mijn best! Ik hoop dat jullie mijn blogs leuk gaan vinden!

Gepubliceerd in
3 reacties
 1. luna en canica 8 maanden ago

  Welkom Evert wat ben je een leukerd !
  Hier zit de beestenboel ook op instagram ( canica2016)
  We zijn hier benieuwd naar al je avonturen

 2. MetisoA 8 maanden ago

  Hey! Welkom!
  Wat zonde dat Cumera weg is, maar wat heb je er een super leuke pony voor terug!
  Schimmels zijn altijd het beste šŸ˜› .

  Ik kijk nu al uit naar alle verhalen, leuk!

 3. greet 8 maanden ago

  Oh Evert wat ben je knap

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account