Om deze blog goed te beginnen leek me het logisch om eerst even een voorstelrondje te doen van wie er allemaal langs zullen komen in deze blog. Een huis zonder dieren is nogal kaal, daarom vind je in huize Savkate welgeteld twee katten en twee honden.

Phoenix is de eerste die aan bod komt, onze 14 jaar oude Australian Cattle Dog. Deze dame hebben we al sinds ik 7 jaar oud was en she’s still going strong! We merken langzamerhand wel dat ze ouder wordt en ze krijgt dan ook dagelijks pijnstilling voor de zere botjes. Maar ze geniet nog van elke wandeling en elke tennisbal die ze kan vinden.

Dan Diesel, een 11 jaar oude Australian Cattle Dog. Als vriendinnetje voor Phoenix hadden we Diesel erbij genomen. Ze is 11 jaar maar lijkt in gedrag veel jonger. Ze is groot fan van lange wandelingen en is heel trouw aan ons als baasjes. Naar vreemde mensen en andere honden is ze iets minder vriendelijk. Diesel is niet gauw bang te krijgen en zou haar leven voor ons geven.

Over naar de katten, ongeveer twee jaar terug hebben we Indy geadopteerd uit het asiel. Als kitten gevonden in Staphorst en door de dierenambulance binnengebracht. Door haar prachtige lange vacht dachten we dat iemand haar wel zou moeten missen, maar niemand kwam haar ophalen. Ze is een echte diva en superslim, ze weet hoe ze haar zin moet krijgen.

Als laatste hebben we nog Snow. De honden kunnen het niet zo goed vinden met Indy dus hebben we besloten dat ze zoveel mogelijk apart van elkaar zullen leven. Echter werd Indy een beetje eenzaam dus hebben we anderhalf jaar terug Snow uit hetzelfde asiel gehaald. Ook gevonden als kitten en niet meer opgehaald. Snow is een doerak en super ondeugend, maar diep vanbinnen is ze hartstikke lief.

Gepubliceerd in
2 reacties
  1. MetisoA 11 maanden ago

    Wat een mooie honden en katten heb je!

    Vooral Indy is prachtig, lijkt wel of in ieder geval een van zijn ouders een Noorse Boskat of Maine Coon of iets dergelijks was.

    Welkom op Metiso Blogs, ik ben benieuwd naar al je verhalen 🙂 .

  2. greet 9 maanden ago

    Hopelijk lukt het vroeg of laat om de honden en katten (mooie dieren allemaal) te laten samenleven

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account