Knaagdierenopvang Het Knagertje

Het Knagertje is een stichting waarvan de vrijwilligers zich al sinds 1996 op een professionele manier volledig inzetten voor knaagdieren en konijnen. Dat houdt in, voor knaagdieren en konijnen die op straat gezet zijn of door omstandigheden weg moeten bij hun huidige eigenaar.Deze dieren komen bij het Knagertje in de opvang terecht. Ze proberen een nieuw tehuis te vinden, want ook deze dieren hebben recht op een nieuw, goed tehuis.

Bij het Knagertje werken vrijwilligers met passie en liefde aan het opvangen van dieren die vaak nergens anders meer naar toe kunnen. Het gaat hierbij om onder andere konijnen, cavia’s, ratjes, muizen, gerbils, hamsters, degoes en chinchilla’s. Elk knaagdier en konijn krijgt hier een tweede kans!

Ook vangt het Knagertje, onder toezicht van een vergunninghouder, beschermde dieren, zoals jonge hazen en wilde konijnen op. Ze voeden deze op en zetten ze weer uit.

Heb je al je metiso coins al gedoneerd of wil je gewoon op een andere manier helpen?
Het Knagertje kan altijd spullen gebruiken, zoals:

Theedoeken
Bij het schoonmaken van de kooien “verslindt” de stichting theedoeken. Heeft u nog oude theedoeken in de kast liggen breng ze dan bij het Knagertje, de dieren en de vrijwilligers zullen er blij mee zijn.

Kooien 
Heeft u een kooi over en wilt u er afstand van doen, neem contact op met de stichting. Wellicht kunnen zij er nog nuttig gebruik van maken. Konijnenkooien (voor binnen ) van minimaal 100 cm, maar liever nog van 120 cm en groter kunnen ze altijd gebruiken.

Statiegeldflessen
Het Knagertje spaart het hele jaar statiegeldflessen. Als u uw lege statiegeldflessen aan de stichting wilt doneren, dan  kunt u ze altijd tijdens de openingsuren langs brengen.

4

Backers

2.285 Metiso Munten

Gedoneerd

Kies een hoeveelheid
Metiso Munten

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account