Help! Ik heb een nieuwe huisgenoot

2

Hallo allemaal, hier even een berichtje van mijzelf, want mijn personeel wilde er niet over schrijven. Ze zeggen dat ik me aanstel en niet zo moet zeuren.

Maar ze hebben dus zonder overleg een nieuw wezen toegevoegd in dit huis! Zij noemen het wezentje kat, blijkbaar heet hij Pip. Mijn personeel noemt het kattenwezen nu al liefkozend ‘de pipster’ maar ik vind hem echt mateloos irritant he.

Zo kwamen ze hem leveren, je kan op de foto gelijk zien dat het een eigenwijs wezen is, toch?

Maar goed, mijn problemen hiermee: Ten eerste heb ik helemaal niet gevraagd om een huisgenoot, en ten tweede krijgt dat kattenwezen allemaal dingen die ik niet mag. Zo krijg ik maar 2 keer per dag mijn brokken en moet ik de rest van de dag, ondanks alle koekjes tussendoor gewoon honger lijden. Het kattenwezen krijgt een bak vol voer, de hele dag! Dus ik heb dat gelijk aangekaart bij mijn personeel want dat is natuurlijk oneindig oneerlijk maar ze komen met het slechte excuus dat ik al een vette pens heb en anders de hele zak voer in een dag opeet. Dikke onzin natuurlijk. Ik heb een hartstikke slanke lijn .

Ook krijgt hij elke dag een heerlijk prakje, volgens het personeel is dat zodat hij zijn pil voor zijn hartprobleem opeet, maar daar geloof ik dus ook niks van.

Verder mag het kattenwezen allemaal dingen die ik niet mag, zo mag hij gewoon in de vensterbank zitten, en op schoot, en in bed ’s nachts.. Nu is dat nog niet het ergste, hij heeft ook al mijn eigen bed ingepikt. Je hoort het goed, MIJN bed.

Nu probeert het personeel ons met heel veel moeite vrienden te maken maar ik mag het kattenwezen gewoon niet. Zijn medewezens vallen mij altijd vanuit een hinderlaag aan als ik buiten lekker aan het chillen ben of ze komen ongevraagd mijn tuin in waardoor ik de hele dag de tuin in de gaten moet houden. Ik word daar zo moe van..

https://youtu.be/-mWInDFIwy4

Maar eigenlijk, heel stiekem vind ik dat kleine kattenwezen ook een beetje eng.. Ik weet het, ik ben 25 kilo zwaarder dan hem, maar toch, als je alle verhalen hoort over kattenwezens..

Ik denk dat ik maar gewoon stiekem een paar deuren open laat staan, misschien loopt hij wel weg..

Aanbevelen0aanbevelingenGepubliceerd inHonden

Kies je Reactie!
Laat een reactie achter
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!