Over Metiso Blogs

Metiso Blogs is een uniek bloggers platform voor hondenbloggers, kattenbloggers en paardenbloggers. Alle andere dierenbloggers zijn natuurlijk ook van harte welkom!
Als je graag blogt over je hond of over je andere (huis)dieren, dan is Metiso blogs dé plek voor jou om je helemaal uit te leven! Hier kan je al je verhalen delen met andere gezellige dierenbloggers, en er ook nog eens iets extra voor krijgen. Op Metiso krijgen bloggers namelijk munten voor al hun activiteiten, zoals bloggen, reageren en lezen. Deze munten kan je vervolgens heel eenvoudig inwisselen voor korting in de Metiso Webshop, maar je kan ze ook aan een goed doel geven!

Metiso Munten

Ons bloggers platform heeft een fantastisch spaarsysteem, hiermee kan je Metiso Munten sparen. Als blogger hoef je hier helemaal niks voor te doen, als je je aanmeld gaat dit vanzelf! Zelfs voor alleen lezen op onze dochterpagina Metiso Dieren krijg je deze munten. De hoeveelheid munten die je als dierenblogger gespaard hebt kan je heel eenvoudig in je profiel terugvinden. Voor 1000 munten krijg je op dit moment ongeveer 1 euro korting, of het is een 1 euro donatie waard voor een goed doel. Dit klinkt als een heleboel munten om te verzamelen, maar je hebt ze zo bij elkaar terwijl je lekker blogt en leest. Voor je aanmelding alleen al ontvang je 500 munten!

Evenementen en prijzen voor hondenbloggers en dierenbloggers

Voor al onze hondenbloggers en dierenbloggers hebben we leuke evenementen waarbij er meer punten te verdienen zijn. Zo zijn er met Pasen eieren te vinden op de website, en zijn er (feest)dagen waarop je meer munten kan verdienen voor het schrijven van een blog.
Verder hebben we prijzen voor de beste en leukste bloggers op ons platform. Elke maand geven we een prijs weg voor de beste dierenblogger, de blogger van de maand. Hierop kan gestemd worden door de andere bloggers.

Goede doelen

Alle bloggers hebben de mogelijkheid om hun Metiso Munten te doneren aan een goed doel.
Alle goede doelen waar je je munten aan kan doneren kan je vinden op onze goede doelen pagina.
Staat jouw favoriete goede doel of stichting niet in deze lijst? Stuur ons dan eventjes een berichtje via email of op facebook. We kunnen dan contact opnemen met het goede doel of de stichting. Als zij ook graag mee willen doen dan zullen we ze toevoegen aan de lijst.

De Metiso Webshop

Ben je een hondenblogger of dierenblogger op Metiso Blogs? Dan kan je met behulp van je Metiso Munten korting sparen op onze webshop! In onze webshop verkopen we allerlei leuke originele hondenproducten. We zijn er trots op dat we alleen verantwoord geproduceerde producten van hoge kwaliteit verkopen. Zo weet je zeker dat alle mensen die het product maken eerlijk betaald worden en goede werkomstandigheden hebben en er geen materialen of ingrediënten van slechte kwaliteit worden gebruikt. Wij zullen hierdoor nooit de goedkoopste webshop worden, maar met behulp van onze Metiso Munten kan je toch een leuke korting sparen. Zo kan iedereen originele, verantwoorde producten van hoge kwaliteit kopen! Wil je weten wat we verkopen? Neem een kijkje in onze webshop!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!