Ik en technologie das vuur en water. Ik zou gek worden van een IPhone of van die ander wrijfdingen (ja zo noem ik die); Ik ben nog van de oude stempel, ik heb een gewone gsm, een fototoestel (wel digitaal) en een laptop en dat is voor mij al meer dan voldoende. Een profielfoto plaatsen vind ik een hele klus, ondanks de uitleg lukt het met niet, ook niet als ik die foto verklein. Alles gedaan zoals het uitgelegd werd maar nee, het wil niet lukken. Dus wie nieuwsgierig is wie ik ben, bij deze een foto. Fijne dag nog allemaal.

Gepubliceerd in
3 reacties
 1. MetisoA 10 maanden ago

  Haha er zijn er meer met moeite hoor..
  Maar je hebt het toch voor elkaar gekregen zie ik! De aanhouder wint 😛 .

  Waar liep je precies tegenaan? Misschien kunnen we het dan verbeteren. 🙂

 2. luna en canica 10 maanden ago

  Ik ben ook geen technologisch wonder …..ben dan ook niet in bezit van een mobiele telefoon ……wel iPad maar heeft een poos geduurd voor ik die door had😂

 3. Auteur
  greet 10 maanden ago

  MitosoA, vraag me niet hoe ’t me gelukt is, gewoon de uitleg gevolgd. Ik verschiet er zelf van
  .

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account