Ik zal jullie iets verklappen

2 Reacties

 

 

Lekker warm weer, maar ik hou het lekker koel. Weet je hoe? Ik zal ’t verklappen; gewoon het bovenste laagje wegkrabben zodat je op de koele aarde ligt, zo heb ik het nooit te warm. Je moet natuurlijk wel mogen graven of aarde wegkrabben …..

 

 

 

 

Darco vind het nogal vlug te warm, ja die is ook donker van pels. Hij legt zich half in de zon, half in de schaduw. Als de ene kant te warm word draait hij zich gewoon om, en als ’t dan toch te warm word gaat hij in de garage liggen waar ’t vrouwtje dan de vloer nat spuit

 

 

 

 

Lucy, mijn halfzus, ja das een geval apart, die kan niet goed tegen de warmte, niet tegen de kou, niet tegen lawaai, niet tegen verandering, niet tegen… ja ze kan tegen niet veel, daarom moet vrouwtje haar soms meer in ’t oog houden

Hopelijk blijft het nog een tijdje lekker warm weer, dan gaat ’t vrouwtje mijn badje vullen, zalig, voor mij alleen. Darco en Lucy durven daar niet in. Kan ik lekker plonzen in mijn eentje

Aanbevelen0aanbevelingenGepubliceerd inHonden
Kies je Reactie!
Laat een reactie achter
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!