Lekker warm weer, maar ik hou het lekker koel. Weet je hoe? Ik zal ’t verklappen; gewoon het bovenste laagje wegkrabben zodat je op de koele aarde ligt, zo heb ik het nooit te warm. Je moet natuurlijk wel mogen graven of aarde wegkrabben …..

Darco vind het nogal vlug te warm, ja die is ook donker van pels. Hij legt zich half in de zon, half in de schaduw. Als de ene kant te warm word draait hij zich gewoon om, en als ’t dan toch te warm word gaat hij in de garage liggen waar ’t vrouwtje dan de vloer nat spuit

Lucy, mijn halfzus, ja das een geval apart, die kan niet goed tegen de warmte, niet tegen de kou, niet tegen lawaai, niet tegen verandering, niet tegen… ja ze kan tegen niet veel, daarom moet vrouwtje haar soms meer in ’t oog houden

Hopelijk blijft het nog een tijdje lekker warm weer, dan gaat ’t vrouwtje mijn badje vullen, zalig, voor mij alleen. Darco en Lucy durven daar niet in. Kan ik lekker plonzen in mijn eentje

Gepubliceerd in
2 reacties
  1. MetisoA 9 maanden ago

    Een bad zou fantastisch zijn natuurlijk, hopelijk blijft het zo lekker ­čÖé .

  2. Daisy, Benthe en Luna 9 maanden ago

    Heerlijk een natuurlijke koele plek

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account