Lievelings knuffel kapot.

0 Reacties

Vorig weekend is mijn lievelings knuffel een grote olifanten kop kapot gegaan. Het was zo erg dat vrouwtje hem niet meer kon maken. Dit had als gevolg dat ze de vulling eruit heeft gehaald voor hersenwerk spellen als opvulling en de rest heeft weggegooid.

Nu moest ik tussen al onze andere knuffels op zoek naar een knuffel waar ik wel mee wil spelen.

Het is de kerst pinqiun geworden.

Er zit een grote bal in waarin weer een pieper zit. Ik heb er zo hard en vaak opgebeten dat de grote bal kapot is gegaan. Nu is alleen het kleine piepertje over. Die gaat nu wel de hele lichaam door. Dus moet ik goed mijn best doen om die te pakken.

Iedere avond doe ik dit nu even. Even lekker stoeien met mijn nieuwe lievelings knuffel.

Aanbevelen0aanbevelingenGepubliceerd inHonden
Kies je Reactie!
Laat een reactie achter
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!