Vandaag heb ik op mijn blog: tobyblind.blogspot.com iets opgebiecht. Ik vind namelijk sommige vloeren in huis niet fijn om op te lopen. Daardoor kom ik niet in alle ruimtes in het huis. Ik ga echt niet naar een ruimte waar een stenen vloer warm is. 

Als buiten de tegels lekker warm zijn, durf ik er wel op te lopen. Je voelt dan dat de stenen warm zijn door de zon. Maar als het koud is, zoals afgelopen winter, dan zijn er twee ruimtes in huis die een warme stenen vloer hebben. Ik vind dat zo raar. Het voelt heel erg raar aan mijn pootjes. Ik ga daar echt niet naar binnen. 

Ook zijn er vloeren die van hout zijn ofzoā€¦..als je daar op loopt dan hoor je tik-tik-tik-tik. Dat vind ik ook niet fijn. Misschien komt het, omdat ik hartstikke stekeblind ben dat ik dat niet een fijn geluid vind. In die kamers met die tik-tik-tik vloer is ook niets te vinden wat voor mij belangrijk is. Daarom blijf ik gewoon in de woonkamer, keuken en de gang. Daar vind ik wat ik nodig heb. 

Andy, mijn hondenvriendje die bij mij in huis woont, heeft daar allemaal geen last van. Hij loopt overal. Okay, hij gaat niet de slaapkamer binnen, dat mag niet van baasjes. Verder durft hij wel overal te komen. 

Ik schrijf iedere maandag, woensdag en vrijdag een blog.  

Ik ben ook op Facebook te vinden. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe vriendjes. 

Gepubliceerd in
3 reacties
 1. greet 8 maanden ago

  Ja dat ge tik-tik-tik is voor jou een raar geluid, ons Lucy haar nagels mogen nooit geknipt worden omdat die dan vreselijk bloeden, dus die doet altijd tik-tik-tik. Behalve……. als ze iets doet of ergens gaat waar het niet mag (en dat weet ze duivels goed) dan hoor je haar ge-tik niet

 2. MetisoA 8 maanden ago

  Dat is ook raar dat die stenen vloer in huis zomaar warm is šŸ˜€ .
  Bij ons maakt de vloer ook zo’n raar geluid.
  Misschien moet het baasje gewoon anti slip sokjes voor je kopen šŸ˜› .
  Wij zijn al lid geworden van je facebook pagina!

 3. Daisy, Benthe en Luna 8 maanden ago

  Ik kijk uit naar al je blogs. Logisch dat je niet alle vloeren fijn vind maar gelukkig heb je genoeg aan deze ruimtes

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account