Wat gaat de tijd toch snel als ik naar deze foto kijk van ons Lucy als pup met Darco op de achtergrond. En lang klein is ze niet gebleven. Ik ging op donderdag en zondag naar de puppy les met haar en iedere keer kreeg ik te horen, amai die groeit lijk kool. Ze groeide idd snel, zo snel dat ze veel last van groeipijnen had; Veel slapeloze nachten omdat ze lag te janken van de pijn. Dus bleef ik iedere nacht beneden slapen in de zetel met haar en bleef ik haar poten masseren en strekken. Gelukkig is ’t na een tijd over gegaan.

Gepubliceerd in
3 reacties
  1. MetisoA 10 maanden ago

    Wat een leuke foto, echt een kleine schattige pup was Lucy. ­čÖé

  2. luna en canica 10 maanden ago

    Achos war een droppie was ze wel naar dat ze zn zeer gehad geeft gelukkig is dat nu voorbij

  3. Daisy, Benthe en Luna 2 maanden ago

    Ahhh wat een schatje

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account