Ik heb het warm. Ik geniet van de tuin samen met mijn vriendje Andy. Het is alleen best warm. Niet alle haren, die ik wil dat gaan vallen van mijn lijf gaan ook daadwerkelijk vallen. Mijn bazinnetje heeft me al een beetje bijgeknipt, maar het helpt nog niet echt.

Bovendien hebben Andy en ik het best druk. We moeten wel even onze tuin verdedigen en er rijden en lopen zoveel mensen langs. Ook zijn er veel hondjes die langs lopen. We moeten tegen iedereen blaffen. Daarom denk ik soms…Andy succes! Ik doe niet meer mee. Ik blijf liggen waar ik lig..ik verroer mij niet….

Vanmiddag vond ik het middagrondje ook zo vermoeiend. Ik loop altijd langzaam, maar nu moesten Andy en bazinnetje nog vaker op mijn wachten. Toen ik bijna thuis was…toen wilde ik geen stap meer verzetten. Gelukkig ging bazinnetje even kletsen en ik kon toen bijkomen…voor de laatste meters naar huis…ik heb het uiteindelijk gered. Nu ga ik weer lekker in de relaxstand in de tuin liggen…wel in de schaduw…want het is warm!

Wil je vriendjes met mij worden? Dat kan…ik ben te vinden op Facebook onder Toby Blind.

Gepubliceerd in
3 reacties
  1. greet 8 maanden ago

    Hier vinden ze ’t ook warm, ze liggen lekker in de schaduw in hun “put” en kregen een stuk bevroren banaan, konden ze lekker smikkelen

  2. MetisoA 8 maanden ago

    Het is ook warm, gewoon relaxweer dus lekker verder relaxen in de schaduw šŸ˜€ .

  3. Daisy, Benthe en Luna 8 maanden ago

    Ohh doe maar lekker rustig aan. Het wordt vandaag zelfs nog warmer

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account