Wat ik ook heel leuk vind

4 Reacties

 

 

 

 

 

Naast  onze  honden vind ik haken ook heel leuk. Maar na enkele jaren heb ik al genoeg dekens, kussens, truien en sjaals gehaakt. Dus sinds kort haak ik voor een hondenasiel  dingen die ze dan kunnen verkopen. Meestal zijn ’t kleine dingen die op een kussen kunnen genaaid worden, of waar je een kaart mee kan maken of in een fotokader kan stoppen, als boekenlegger of als onderlegger kan gebruiken. Zo draag ik mijn steentje bij.

Aanbevelen0aanbevelingenGepubliceerd inHonden
Kies je Reactie!
  • Luna en canica, knuffels haken das nog iets dat me niet lukt, het haken op zich wel, maar het in elkaar zetten lukt me niet, ik kan enkel iets vlak haken. Super dat jij knuffels kan haken

  • Emma de hond, thuis was ons moeder ook altijd aan ’t haken of breien, dus ook van kleinsaf aan al bezig. Breien lukt niet meer, dus haken we maar lustig verder, als de honden mijn bol af haaknaald niet wegstoppen. Gelukkig heb ik een doos met extra haaknaalden voor als er weer eentje vermist is. 5ik vind ze later dan in de mand, onder het kussen of in de bench terug.

Laat een reactie achter
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!