Week vol paarden!

2 Reacties

Foto van een paar weken terug. Uitsloven aan de longeerlijn.

Heey bij deze weer een nieuwe weekblog! Deze week was erg druk als het om paarden ging dus lees snel verder!

Maandag:

Maandag ging ik in de avond naar stal. Ik heb met Evert lekker dressuur gereden wat heel goed ging. Hij deed goed zijn best en zette zijn achterhand goed onder zijn lichaam. Ook heb ik de 3 jarige Whisper nog gereden. Zij begint alles steeds beter te snappen! En dat terwijl ze nog maar een maand echt goed onder het zadel is.

Dinsdag:

Dinsdag ben ik in de ochtend naar stal gegaan. Met Evert heb ik lekker gesprongen wat erg goed ging. Met Whisper heb ik aan de ontspanning gewerkt en ook dat ging heel goed!

Woensdag:
Woensdag avond hadden we weer les maar omdat het zo warm was gingen we lekker op buitenrit. Ik zat op Max en mijn zusje reed op Evert.

Donderdag:

Donderdag had ik weer stage en heb ik met Whisper weer lekker dressuur geoefend en met name de galop want die vind ze nog erg lastig. Met Evert heb ik weer lekker zonder zadel gereden dit keer gelukkig wel met lange broek dus geen behaarde benen xD.

Vrijdag: Vrijdag ben ik niet naar stal geweest.

Zaterdag:

Zaterdag moest ik weer werken. Na het werken ben ik lekker met Evert op buitenrit geweest! Whisper had die dag lekker vrij.

Zondag:
Vandaag moest ik Evert zijn stal weer uitmesten en alle paarden hun hooinetten vullen. Alle paardjes mochten lekker buitenspelen en zo meteen gaan we nog even rijden. Caitlin gaat op Evert en ik op Whisper!

Aanbevelen0aanbevelingenGepubliceerd inPaarden
Kies Je Reactie!
Laat een reactie achter
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!