Mijn bazinnetje is enorm wispelturig. Niet met de regels in huis, die zijn duidelijk. We weten precies wat we wel en niet mogen in huis. Nee, bazinnetje weet niet welke kleding ze aan moet. Dan is het haar allemaal te warm, dan weer te koud. Zelfs als we een rondje gaan doen…dan moeten we terug lopen, omdat ze toch een vest aan wil of toch een winterjas. Meestal heeft ze haar zomerjas aan, maar ’s ochtends vindt ze de zomerjas weer te koud. Ook wisselt ze van schoenen. Dan weer die warme schoenen met sokken, dan weer zomerschoenen zonder sokken. Ook daarin is mijn bazinnetje wispelturig. 

Wij honden hebben het maar makkelijk. We hebben iedere dag hetzelfde aan. Nu het warmer wordt, laten we de haren wat meer vallen. Of we lopen wat langzamer dan hebben we het ook niet zo warm.

Doordat mijn bazinnetje zo wispelturig is, lopen we de oprit wat meer op en af. Soms zijn we al bijna bij de straat als bazinnetje toch weer besluit dat ze wat anders aan wil trekken. Zo irritant. Onze rondjes duren nu dus een keertje langer door haar en niet door mij. Nou ja…misschien ook wel door mij….ik heet natuurlijk niet voor niets Dreutel. Ik hou van langzaamaan doen.

Wil je meer lezen over waarom ik Dreutel genoemd wordt, lees dit dan terug op mijn blog: tobyblind.blogspot.com .

Gepubliceerd in
2 reacties
  1. MetisoA 9 maanden ago

    Haha je hebt in ieder geval een luxe plekje daar in de wandelwagen. 😀
    Hier doen de baasjes dat ook weleens, maar dan ga ik gewoon op mijn kont zitten en dan bekijken ze het maar. 😛

  2. Daisy, Benthe en Luna 9 maanden ago

    De wispelturigheid gaat wel weer over als het mooie weer echt begonnen is

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account