Op zondag gaat alles anders. De baasjes slapen wat langer. Ze blijven thuis bij ons of we gaan met z’n allen weg. Dan weer krijgen we een rondje met baasje, dan weer met bazinnetje en soms ook met beide baasjes. 

In het begin had ik hier erg veel moeite mee. Ik wilde gewoon alles altijd op dezelfde tijden en op dezelfde manier. Maar toen mijn hondenvriendje Andy vertelde dat er twee dagen in de week soms dingen toch anders gaan, ben ik me daar uiteindelijk bij gaan neerleggen. 

Daardoor ontdekte ik ook dat er leuke dingen gebeuren in die twee dagen en dan vooral op de zondag. Onze baasjes gaan dan laat ontbijten, oftewel brunchen. Dat doen ze gewoon thuis. Ze eten dan wat uitgebreider. En als ze dan een gekookt eitje nemen, dan krijgen wij die ook. 

Ze zeggen dat een gekookt eitje goed is voor glanzende haren. Dat weet ik niet. Zie ik ook niet.       Ik ben natuurlijk hartstikke stekeblind. 

Ik ben altijd een blij ei als ik mijn eitje weer krijg op zondag. Ik moet wel even oppassen dat Andy niet mijn eitje stiekem uit mijn etensbakje jat. Gelukkig houdt baasje dat wel in de gaten. Andy controleert wel altijd of ik alles heb opgegeten als ik klaar ben. Natuurlijk is mijn bakje dan echt wel leeg. 

Gepubliceerd in
3 reacties
 1. MetisoA 8 maanden ago

  Dat ziet er lekker uit!
  Gezellig, samen met de baas brunchen šŸ˜€ .

 2. greet 8 maanden ago

  Wij zijnook gek op eitjes, gekookt, maar ook rauw. Darco slobbert alles direct op, ik geniet er van. Hij controleert daarna ook altijd of ik niets laten liggen heb

 3. Daisy, Benthe en Luna 8 maanden ago

  Dat heeft vast heel erg lekker gesmaakt.

Nieuw antwoord

CONTACT

Wordt verzonden

Log in met uw inloggegevens

of    

Bent u uw inloggegevens vergeten?

Create Account